Streekproducten

Brokantie

Genieten van brocante en vakantie


Streekproducten


In ons winkeltje, Brokantie's ReFined, verkopen we vanaf november 2019 streekproducten uit het Pajottenland, gaande van bieren, wijnen, lambiek en geuze, gins en jenevers en advokaat tot koekjes, snoepjes, pralines, confituren, granola's, koffie en fruitsappen. Dit alles wordt geproduceerd door lokale ambachtelijke producenten en handelaars. Het Pajottenland is immers dé streek - en uniek over de hele wereld  - waar de lambiekbieren en geuze hun spontane gisting krijgen.

Ook biedt het Pajottenland vele fruitsoorten, waarmee gebrouwen en gekokkereld wordt. Roosdaal is vooral bekend om de aardbeiteelt. Om de twee jaar zet het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit zijn deuren open voor duizenden geïnteresseerden met zijn “dag van de aardbei”. Ook de teelt van frambozen is heel belangrijk in Roosdaal.

Verder biedt het Pajottenland nog veel meer lekkers  van eigen bodem! Zo willen we jullie verschillende streekbieren en andere aanbieden in onze minibar van het huisje. Er is ook de mogelijkheid om pakketten of geschenken met deze producten aan te kopen in ons winkeltje in dezelfde straat. Als welkomstgeschenk bieden we de gasten ook iets lekkers aan uit het brede assortiment!

Ook eigengemaakte confituren en gelei  zijn te degusteren bij het ontbijt...